Intalnire cu un clarvazator!

In urma cu cativa ani, am cunoscut o persoana care are capacitatea de a vedea viitorul. Nu era vrajitor cu cartile de tarot, doar o persoana simpla, cu capacitati paranormale. Are o privire foarte blanda si pare un om impacat. El nu spune nimic, decat daca e intrebat. A vazut reticenta mea si mi-a spus doar atat: “Mai bine decat cum ti-e acum, nu o sa iti fie niciodata!” A avut dreptate, dar nu am bagat de seama.

L-am reintalnit anul acesta la o prietena acasa, nu stiu de ce, dar a intrebat de mine. Cand m-a vazut, mi-a spus ca nu am priceput nimic din ce imi spusese. L-am contrazis. Pricepusem. Nu eram curioasa de ce vedea el la mine, eram curioasa sa imi spuna cum stie. Vede imagini. Se uita la cineva, sau vorbeste cu cineva si vede imagini. Ce ii arata imaginile? Ii arata locul unde o persoana poate fi fericita si cu cine. M-a invatat ca in viata exista mai multe variante, unii isi gasesc fericirea aproape, unii trebuie sa mearga in lume sa o caute, iar unii nu o gasesc deloc. Mi-a vorbit de vietile viitoare.

Nu mai cred in Dumnezeu asa cum il prezinta biserica. Daca totul e planuit dinainte, ce folos mai are rugaciunea? Sau poate are, pentru viata mea viitoare. Doar ca eu o traiesc pe asta de acum…

Advertisements

3 responses to this post.

  1. Posted by adrian dorin rad on 24/11/2010 at 6:25 pm

    Scrie in biblie , ca cea mai mare victorie a celui rau este amagirea oamenilor in vremurile din urma , ca nu exista Dumnezeu. Ma uit in jurul meu si vad ca tot ce scrie in biblie se implineste , dar noi nu vrem sa vedem si sa acceptam . Ne bazam pe inteligenta noastra si gasim, sau inventam explicatii alternative la tot ce se intampla. Nu recunoastem ca multe ne depasesc. Pacat ca nu mai crezi in Dumnezeu doar fiindca ai stat de vorba cu un om. NU e totul stabilit dinainte , Credinta ;Dragostea si Rugaciunea sunt cele mai puternice arme impotriva celui rau. Ele schimba totul in sufletul omului. Doar parerea mea.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: