De ce ne miram?

Postul de televiziune din Romania cu cea mai mare audienta are, dupa parerea mea, intr-o proportie de 70 %, emisiuni de proasta calitate. Pot fi numarate pe degete cele care merita sa fie privite, care sunt cu adevarat informative.

In jurul nostru e haos, nu este politician care sa fie in stare sa initieze si sa finalizeze un proiect, care ar putea schimba ceva pentru noi. Nu sunt in stare sa faca o lege, prin care sa existe localuri separate pentru fumatori si nefumatori, prefera sa interzica fumatul cu totul. Nu pot sa faca o lege impotriva substantelor etnobotanice.

Cei care ne conduc, sunt dupa chipul si asemanarea noastra. Vin din randurile noastre. De ce ne miram ca nu-s capabili? Sunt de-ai nostri. Sunt alesi de cei care considera stire, faptul ca o baba a fost violata in judetul Iasi. Sunt alesi de oameni, care nu au bani sa cumpere carti copiilor, dar au bani pentru alcool si tigari. Sunt alesi de niste needucati.

Ca sa ne fie bine, ar trebui sa fim invadati. Ar trebui sa vina altii sa ne conduca. Si sa ne faca unora, cate-o lobotomie.

Advertisements

7 responses to this post.

 1. Corect. Cei care se miră sunt din păcate destul de limitați dpdv al gândirii. Ca să realizăm ceva mai bine ar trebui ori să vină alții să ne conducă, ori să fim conduși de cineva cu mână de fier, lipsit de scrupule. Noi facem ceva bun doar de frică, nu zic din păcate, pt. că asta ne e caracteristic și nu avem ce-i face. Eu accept asta și m-am împăcat cu ideea.

  Oricum, emisiuni de 3 lei la care ți-e silă să te uiți și politicieni care nu ar fi buni nici să spele pe jos sunt peste tot, nu numai la noi. Asta nu o zic ca să găsesc o scuză, ci doar ca fapt divers, c*c*t*l altora nu miroase mai frumos, chiar dacă unii așa au falsa impresie.

  Reply

  • Asa e, si la altii sunt nulitati, chiar daca multi nu vor sa accepte asta.

   Reply

  • Posted by Alin Ropan 23 on 21/02/2011 at 7:56 am

   da, alex, sunt !! dar ai vazut tu vreo tara in care sa se intample ce se intampla la noi ?? nicaieri in lume !! suntem ultimii oameni !!!!!

   Reply

 2. In principiu sunt de acord cu tine, mai putin insa la partea in care spui ca sunt alesi dintre noi. Asta nu este adevarat, sunt dintre noi ca si existenta contemporana, insa cei ce ajung in functii de conducere faca parte dintr-un cerc elitist. Cam asa e peste tot, nu suntem noi o singularitate pe lumea asta, diferentele sunt generate de baza cercului elitist. Fondatorii acestuia, la noi, au fost fostii comunisti, lacomi, avari si indoctrinati. Pe parcurs au devenit foarte santajabili, iar acum, chiar daca ar vrea, nu mai pot lua decizii de capul lor. Si asa s-a creat un cerc vicios, in care e greu sa intri si, aproape imposibil sa-l spargi…

  Reply

 3. Posted by un_canadian on 22/02/2011 at 7:04 pm

  Ai perfecta dreptate. Eu am plecat din Romania acuma 11 ani iar anul trecut am luat o oferta de la unii de aici si mi-am instalat vreo 20 de canale romanesti de tv. Am ramas interzis de cata vulgaritate exista.
  Mi se pare mult mai rau decat atunci cand am plecat. Asta e parerea mea anyway.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: