Sfat

Se da situatia X. Despre ea discuta persoanele A, B, C, D…….. fiecare cu o parere diferita. A, B, C, D sunt persoane inteligente, care stiu ca pot gresi, stiu ca poate nu cunosc unele informatii despre situatia X si sunt dispusi sa discute asupra ei. Ascultand parerile altora, fiecare se poate imbunatati. Progresul a fost posibil datorita contradictilor.

Situatia X este expusa public, pe net sa zicem. La discutie se autoinvita persoanele e, f, g, h, i, j. Ele stiu atat de multe despre lume, ca isi pot da cu parerea asupra oricarui lucru. e, f, g, h, i, j fac parte dintr-o societate secreta. Ele nu trebuie sa isi argumenteze opiniile. Ele doar si le expun. Trebuie sa fii ca si ele sa intelegi.

Imbecilii pur sange au mirosul fin. Simt pana la urma cand unul nu e din rasa lor”, spunea Paler intr-o carte. Iar cand simt ca nu esti la fel, trebuie sa te atace. E in codul lor. Ce faci in cazul asta? Te aperi sau ignori? Raspunsul e simplu si vine de la un proverb francez: nu discutam cu prostii, pentru ca ii instruim!

Advertisements

3 responses to this post.

  1. Posted by un_canadian on 22/02/2011 at 7:14 pm

    Cel mai bine e sa-i ignori. Iar americanii au o vorba la fel de buna care zice [b]Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.[/b]

    Reply

  2. Nu cred ca ignoranta poate fi o solutie. Trebuie sa asculti, sa analizezi, si daca merita sa aplici solutia lor. Apropos de “experti” iti recomand asta:

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: