Obiectul de iubit

Cand ma trezesc dimineata, mi-e dor sa te vad pe tine sau pe cineva? Cand imi beau cafeaua, mi-e dor sa aud vocea ta sau a cuiva?

Cand plec, vreau sa te strang pe tine sau pe cineva? Cand vad soarele, vreau sa iti zambesc tie sau cuiva? Cand ma plimb, te vreau pe tine langa mine sau pe cineva? Cand se intampla ceva frumos, vreau sa iti spun tie sau cuiva? Cand inima imi bate tare, esti tu sau cineva?

Cand imi pun capul pe perna, mi-e dor sa il asez pe spatele tau sau al cuiva? Cand imi intind mana, vreau sa te ating pe tine sau pe cineva? Inainte sa adorm, vreau sa aud respiratia ta sau a cuiva? Imi lipsesti tu sau cineva?

Advertisements

2 responses to this post.

 1. Posted by Alex on 19/03/2011 at 9:10 pm

  Niciodată nu o să știi pt. că ești femeie. 🙂 Ești în așa fel construită încât întotdeauna ai să cauți perfecțiunea(în viziunea ta). În cele din urmă vă ciocniți de adevăr: nimeni nu e perfect. Deci nu ai să știi ce îți lipsește nici măcar atunci când vei avea pe (alt)cineva lângă tine.

  Dacă ai într-adevăr pe cineva care contează alături, chiar nu îți mai lipsește nimic. Asta cred eu. Totul e să știi unde să cauți și pe cine să apreciezi.

  Reply

  • Eu nu caut perfectiunea, sunt destul de mare sa stiu ca nu exista. Vreau completarea mea si persoana a carui defecte le pot accepta. Iar raspunsul il stiu…chiar daca sunt femeie :), mai intreb si eu de dragul conversatiei

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: