Efectele piramidei

Trebuie sa spun ca am presupus gresit ca o sa incep sa fiu zen, doar pentru ca am primit piramida. Lucrurile nu stau chiar asa de simplu. Nu am realizat, ca aveam o gramada de chestii de eliminat.

Si asa, am plans aproape toata saptamana, in zilele cand a plouat. Nu ma puteam abtine, nu puteam sa zic de ce. Doar plangeam, la greu! Era un prim pas, curativ, purificator. Apoi, am observat ca nu mai avem certuri in mintea mea. Nu mai incercam sa explic nimanui nimic, nu mai eram suparata pe actiunile altora, nu incercam sa demonstrez nimanui cat de mult a gresit. Asta a fost cel mai ciudat. Nu ma mai interesa! Chiar acum, in timp ce scriu, incerc sa ma fortez si nu sunt curioasa. Agresivitatea mea venea de la altii, iar altii, nu ma mai pot atinge acum.

Am dormit, am mancat, am lucrat cu spor, m-am plimbat, m-am vazut cu prietenii si am spus ce am simtit, fara sa ma gandesc ca va fi prost interpretat, fara sa astept ceva inapoi. Cel mai frumos lucru e sa iubim. Cel mai mare pacat e sa ii ranim pe cei pe care ii iubim. Pe asta o sa ma concentrez de acum inainte!

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Şi zici că această schimbare pozitivă de atitudine se datorează acelei piramide pe care ai primit-o ?

    Reply

    • Eu cred ca da. Pentru ca prea dintr-o data s-a produs schimbarea. Scopul ei e sa te protejeze de gandurile rele ale altora, printre altele. E greu de explicat, dar simt ca da.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: