Atingere

Fiecare dintre noi are potential vindecator pentru cei din jur. Oamenii buni pot aduce multa alinare, celor pe care ii iubesc. Sunt unele lucruri simple, de care multi nu suntem constienti.

Vindecam prin atingere.

Este recomandat copiilor care sunt nascuti prematur sa fie tinuti pe pieptul gol al mamei sau al unui membru al familiei sale. Ii ajuta sa se dezvolte, pe langa statul in incubator. Cand cineva se aseaza pe pieptul nostru si il cuprindem cu mainile, daca o facem cu drag, le putem alunga gandurile rele. Le putem aduce liniste.

Daca va e greu de crezut, uitati-va atent la cei din jur. O sa vedeti cat sunt de frumosi si de sanatosi, cei care sunt iubiti, atinsi si mangaiati. O sa vedeti ca am dreptate!

Advertisements

4 responses to this post.

 1. +1 like

  Reply

 2. Posted by Alex on 04/05/2011 at 12:12 pm

  Foarte adevărat, iar atunci când faci un bine de orice fel cuiva, nu numai persoanei respective îi faci bine, ci chiar și ție însuți. E poate cel mai plăcut sentiment.

  Păcat că foarte multă lume nu mai apreciază acest lucru, în sensul că nici nu îți dau voie să ajungi să îi strângi la piept sau să te strângă la piept. Dimpotrivă, au impresia că ai gânduri ascunse atunci când încerci să fii sincer.

  În cazul ăsta ce pot să fac în afară de a lua distanță?

  Reply

  • Sa mai incerci Alex. Lumea nu e obisnuita cu sinceritarea, suntem plini de frica. Persoana potrivita te va crede si va aprecia.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: