Cere, ca poate primesti

“Ai grija ce-ti doresti, ca poate ti se indeplineste!” este proverbul meu preferat. Imi place foarte mult sa stiu ca suntem ascultati si ca avem puterea de a ne transforma dorintele in realitate.

Sunt convinsa ca uneori nu ne dorim ce e mai bun pentru noi. De aceea, e nevoie de detasare si de liniste, sa identificam exact ce ne dorim. Dupa ce stim, felul de a cere e foarte important. Citeam undeva, ca daca iti doresti ceva foarte tare, o sa primesti, chiar daca nu e cel mai bun lucru pentru tine. Doar ca sa vezi ca nu era si sa inveti pe viitor sa vrei si sa ceri cu masura. Sau sa te lasi in voia altora.

Am visat, am dorit si am cerut de mica. Unele s-au indeplinit. Unele s-au dovedit a fi bune, iar altele rele. Nu ma plang. Pentru ca eu le-am dorit si la momentul respectiv, parea ca am nevoie de ele. Sa nu va speriati, cand va doriti ceva foarte tare, si aveti impresia ca nu se va indeplini. Fiti perseverenti, pastrati-va detasarea. Si o sa vina!

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Omul are obiceiul de a nu se multumi cu ce are si de a-si dori altceva. Si, de cele mai multe, primeste ce-si doreste! Trist este atunci cand, dupa ce primeste, realizeaza ca si-a dorit ceva gresit…insa, le trece la experiente!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: