There’s something about the light…

Nu-mi pot imagina oameni suparati vara. Perioada din luna mai pana in octombrie mi se pare cea mai frumoasa. Soarele devine din ce in ce mai puternic si ne poate aduce caldura fiecaruia, doar sa il lasam.

Am inceput iar sa ma trezesc devreme. Simt ca ma cheama lumina. Nu ma enervez ca as mai putea dormi un pic. Profit de timp sa visez cu ochii deschisi. Iar cand vad afara cerul albastru si lumina soarelui, visele mele sunt in ton cu ele.

Sunt o persoana de vara, asa imi spunea cineva. Cum sa nu fii? Toata lumea e frumoasa vara. Pana si hainele noastre sunt mai colorate, mai vesele. Hai sa inspiram caldura si lumina de afara! Sa le pastram in noi, si sa le expiram, cand vine frigul. Sa ne incalzim si sa ne luminam si atunci!

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Ai dreptate parțial.Pe căldurile de 30 și de grade, nu prea ai chef de nimic. Transpiri. Ești moleșit. Și toată ziua te gândești cum să te răcorești. Asta în cazul în care stai în oraș și mergi la muncă.

    Reply

    • La mine e racoare si acasa si la munca, la peste 30 de grade, dai jos din grasimi :), depinde cum privesti. Eu vad tot timpul partea plina.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: