Tot ce gandesti…

… va fi folosit impotriva ta. Nu stiu de ce imi vine atat de des sa vorbesc despre ganduri. Poate simt ca trebuie sa imi reamintesc cat e de important sa le ascult si sa le ingrijesc. Sa am grija sa fie ale mele, nu influentate de cei din jur. Sa le curat si sa le pastrez in loc linistit, in loc frumos si cu verdeata :). De acolo, ele o sa creasca, o sa creeze, o sa faca miracole.

Mi-e frica mai nou de gandurile rele care imi trec prin cap. Mi s-a intamplat de multe ori sa ma gandesc la ceva si sa mi se intample. Nu era senzatie de deja-vu, stiam exact momentul cand mi-a trecut prin cap situatia, sub forma unui gand. Le alung acum, nu mai las prinsa in mreje si trasa la fund.

Au ramas cele bune, cele frumoase si visatoare! Asa cum era sa menit sa fie, asa cum le sta bine gandurilor!

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Esti un pic prea romantica? Urmaresc de un pic de vreme elevatele tale mini discursuri si nu pentru ca as fii eu nu stiu ce psiholog dar ma pricep un pic la oameni si cred ca cauti o” lume” sau ai vrea ca lumea sa fie mai buna ??? Poate ca nu cauti ce trebuie sau unde trebuie! Imi cer scuze poate ca am intrat un pic cu bocanci in visele tale!!

  Reply

  • Sunt prea romantica, stiu. Nu prea caut, astept doar sa se intample. Si n-ai intrat cu bocanci, ca stiu ca nu porti, cu adidasii poate 🙂

   Reply

 2. Posted by lucian on 19/06/2011 at 8:29 pm

  eu am ganduri…la volan, si chiar cred ca am ganduri bune, frumoase, pozitive.insa cand conduc pe distante lungi, aceste ganduri devin apasatoare, fac presiune asupra mea, imi pierd concentrarea…cel mai bine este ca orice gand, bun sau rau, sa fie exprimat, exteriorizat, pus in aplicare. asta doar asa sa nu regret ca puteam face ceva ce am gandit si n-am facut-o:)

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: