Ménage à trois

Un el, o ea si universul. Doua forte lucreaza sa o acapareze pe a treia. Pentru ca, in orice ménage, unul din trei are nevoie de munca de convingere.

Ménage-ul in trei mi se pare supraestimat. E altceva si altfel cate vreme ramane la faza de fantezie. In practica, mai sunt langa tine doua persoane, care nu vor actiona ca si in visele tale, iar sansele de reusita sunt destul de mici de la inceput. De ce e nevoie sa iasa bine? De comunicare…De un plan…

In ménage-ul in care lucreaza universul alaturi de tine, lucrurile se simplifica. El are deja planul si puterea de coordonare. Senzatiile sunt incomparabile cand intervine el. Preludiul e mai lung, asteptarea mai palpitanta, finalul de nedescris. Asa ca, stai linistit si Enjoy the ride!!!

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by lucian on 22/06/2011 at 2:17 pm

    eu astept un articol de la tine mult mai vesel, nu sa stau gandindu-ma…oare ce a vrut sa spuna cu asta?oare lucrurile astea se intampla in realitate sau sunt doar fantezii?eu sunt nimeni si nu-ti cer asta, doar imi exprim o parere…zambeste mai mult in articole sa fa-ne sa radem:)
    be cool:)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: