Sex Shop

Ce-mi place mie foarte mult la strada pe care locuiesc, e faptul ca am de toate in zona. Magazine cu fructe si legume, florarie, mall, spital si must have-ul…sex shop. Era demult deschis, l-am vazut intr-o noapte, venind spre casa, cand strada era pustie, eu cu vodca in cap, altii la volan. Asa am descoperit ca “in vodca veritas”, pentru ca pana atunci, nu observasem utilul sex shop.

Venind azi de la frumoasa mea plimbare zilnica au trecut in fuga pe langa mine 2 baieti, de vreo 6 ani. Unul dintre ei a observat sex shopul si i-a spus celuilalt “Uite de acolo se cumpara prezervative!”. Curioasa cum sunt, i-am intrebat daca stiu ce se face cu ele. Mi-au aruncat o privire de “esti naspa” si au plecat mai departe.

Nu poate decat sa ma bucure faptul ca ii invatam pe copii, atat de mici, ce sunt prezervativele si ce se face cu ele. Trag nadejde ca invata si alte lucruri, nu doar asta. Si astfel, creste speranta pentru viitorul nostru. Vorbiti de toate cu copiii vostri!

Advertisements

4 responses to this post.

  1. Posted by lucian on 23/06/2011 at 10:26 pm

    si eu stau in zona, dar n-am vazut sex shopu inca? unde e?:))azi ai fost mai vesela…oare pentru ca se apropie weekendu sau asa e filmu?!sa ai inspirtie multa la scris.spor!

    Reply

  2. Posted by Ciprian Chereches on 24/06/2011 at 1:54 pm

    Mare atentie sa nu-ti faci abonament.PS “acolo n-au baterii”

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: