Englezii si Te iubesc-ul

Am citit in articolul asta despre un studiu facut in Marea Britanie, potrivit caruia, barbatii spun “Te iubesc” inaintea partenerelor lor, mai des decat o fac ele si se bucura mai tare cand aud aceste cuvinte, mai ales daca sunt spuse inainte ca relatia sa fie sexuala. Pardon?

Eu stiam ca englezii sunt fumati si alcoolisti, si probabil asta duce la prostie. Cat timp trece de la prima intalnire, pana la prima noapte? O saptamana, o luna, doua? Mai asteapta cineva sa se iubeasca ca sa si-o puna? Ne stim de 2 saptamani, iti spun ca te iubesc si tu ma crezi?

Iubirea e un sentiment profund si sunt putini cei care au norocul sa o simta de la inceput. Ea vine in timp, la inceput e indragosteala, atractia, fluturasii. Iubire inseamna sa pui pe altcineva inaintea ta, sa vrei fericirea lui cu pretul nefericirii tale. Prea uzeaza unii cuvintele astea.. Sau poate doar cei care nu stiu ce inseamna o fac.

Advertisements

4 responses to this post.

 1. Posted by vuschi on 29/06/2011 at 10:13 am

  Dar se poate si sa vrei fericirea ei cu pretul nefericirii tale, nu?:) Oricum, simplul fapt ca simti nefericire inseamna ca nu esti indragostit(a) asa cum spui tu…

  Reply

  • Eu ma refeream aici la situatia cand nu mai e cineva langa tine, daca sustii ca il/o iubesti, ii vrei fericirea cu altcineva…chiar daca tie iti aduce nefericire. Eu am fost iubita numai daca stau…daca nu, dusmani de moarte :), si aia e orgoliu, nu iubire…de asta am folosit exemplul asta.

   Reply

 2. Posted by vuschi on 29/06/2011 at 11:20 am

  Alunga din jurul tau oamenii ce se pot transforma in dusmani de moarte, nu ai trebuinta de ei …:)

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: